Ed Bonink

WIE IS ED BONINK?

Ik ben een passioneel, energiek mens die van het leven houdt.

Een mensenmens die zich dan ook graag laat inspireren door de mensen om mij heen.

Daarnaast vind ik het leven sowieso tekort. Dus creëer je mooie momenten en deel die met de mensen van wie je houd.

Mijn passie voor helpen van mensen in allerlei vormen van communicatie is ontstaan binnen mijn EDfuncties van sales-en marketingmanagement eerst bij het bedrijf Mars en daarna binnen Sony Benelux.

Toen ik 8 jaar geleden in aanraking kwam met netwerkmarketing was ik sceptisch. Een andere manier van werken, ik zat wat vastgeroest in allerlei overtuigingen. Ik zag deze industrie echter hard groeien en ben mij gaan verdiepen in de mogelijkheden. Ik word nu elke dag enthousiaster.

Ik realiseerde mij dat mindset,
het waarom en de communicatie vaardigheden wel een hele belangrijke rol spelen in het beoogde succes. De afgelopen jaren ruim 400 mensen getraind binnen mijn Results Trainingen.

Er worden veel trainingen gegeven binnen netwerkmarketingbedrijven. Veel op het gebied van mindset, formuleren van doelstellingen en “nooit opgeven”. Veel testimonials. Dat is prima. Mijn ervaring is dat veel netwerkmarketeers met name behoefte hebben aan praktische tips en training in communicatie die met de nodige zelfdiscipline snel tot resultaten leidt. In zelfvertrouwen en concreet resultaat op korte en lange termijn. Daar zijn mijn trainingen op gebaseerd en daarom ook altijd gewaardeerd.

In een relatief kleine groep mensen interactief inspelen op de individuele behoefte van jou.

Veel positieve ervaringen, zie ervaringen cursisten op deze site, en concrete resultaten.

Ik word zelf ook geïnspireerd door de visie en passie van mijn cursisten. Met elkaar buiten de comfortzone treden, in korte tijd snel groeien in jouw vaardigheden ofwel zelfvertrouwen.

Meer zelfvertrouwen, meer aktie, meer resultaat, meer lifestyle.

Ed Bonink

ERVARINGEN VAN CURSISTEN

[/vc_column][/vc_row]